امروز جمعه 02 آذر 1403 http://sociologybook.cloob24.com
0

پسامدرنیته چه به عنوان ایده، نقد یا تجربه فرهنگی وچه به مثابه وضع اجتماعی، بحث گسترده یی را درعلوم اجتماعی وانسانی باعث شده است. برخلاف متون بسیاری که بحث درباره پسامدرنیته را به قلمروهای صرفاً انتزاعی وغامض محدود می کنند، کتاب حاضر مقدمه یی قابل فهم و عمدتاً جامعه شناختی درباره این مفهوم بحث انگیز ومباحث حول و حوش آن به دست می دهد.

دیوید لایون پسامدرنیته را مفهومی چندلایه می داند که ما را نسبت به انواع گوناگون دگرگونی های اجتماعی و فرهنگی جوامع پیشرفته هشیار می کند. او دگرگونی سریع تکنولوژی، تغییر جهت علایق سیاسی، برآمد جنبش های اجتماعی ـ بویژه جنبش هایی که برجنسیت، محیط زیست ومسائل قومی و نژادی تکیه می کنند ـ و جهانی شدن را از جمله این دگرگونی ها می داند. به باور او نوع نوینی از جامعه درحال پیدایش است که حول مصرف کننده ومصرف سازمان می یابد و نه کارگر و تولید.

دیوید لایون، استاد دانشگاه کویین در اونتاریوی کاناداست. ترجمه این کتاب توسط محسن حکیمی ونشر آن توسط انتشارات آشیان صورت پذیرفته است. برخی فصول این کتاب از این قرار است:

ـ تاریخ ایده پسامدرنیته

ـ مدرنیته و نارضایی از آن

ـ از نظام پساصنعتی تا پسامدرنیته

ـ مصرف گرایی: شکل (بی شکلی) چیزهای آینده؟

ـ پسامدرنیته، پایان هزاره و آینده.

0
داریوش شایگان ترجمه: فاطمه ولیانی - نشر و پژوهش فرزان روز
داریوش شایگان متفکری از نسل «دیروز» است که همواره به «فردا» می اندیشد. آنچه جوهره و هسته دغدغه های مینوی این بزرگمرد را شکل می دهد، شناخت مضمون محوری حوزه های فرهنگی غرب و شرق است. شایگان، شرق و فرهنگ آسمانی آن را به خوبی و بدرستی می شناسد اما این شناخت را وامدار انبوه آگاهی های خود نسبت به عمق فرهنگ غرب است. آثار پیشین او، بتهای ذهنی و خاطره ازلی، آسیا در برابر غرب، ادیان و مکتبهای فلسفی هند، زیر آسمانهای جهان و... همگی گواه این مطلب اند. شاید شایگان می خواهد بفهمد که موقعیت فلسفی و متافیزیکی غرب در برابر شرق چیست؟ بر همین اساس لازم می بیند تا جلوه های متنوع فرهنگ غرب و شرق، اعم از نقاشی، موسیقی، تئاتر، فلسفه، ادبیات، تاریخ و... را با بصیرتی اصیل به بازشناسی و سنجش بگیرد. کتاب اخیر شایگان بر آن است تا «در حد توانایی خود، طرحی هرچند ناقص و نارسا از نابسامانی موقعیت فرهنگی کنونی جهان ترسیم» کند. شایگان در این کتاب می گوید: «آنچه در کتاب آسیا در برابر غرب در قلمرو حوزه تمدنی خاص مطرح بود اینک در این نوشته در سطح جهانی چندگانگی فرهنگی انعکاس یافته است. این دو حیطه امروز، بیش از هر وقت، مبتلا به بشر امروزی است، همه فرهنگهای جهان گرفتار این دوگانگی هستند: هم گرایش شدیدی به جهانی شدن داریم هم میل به فرورفتن در لاک خود و در نتیجه احیا کردن دوباره زندگی های قومی و قبیله یی پیشین که نوعی امنیت عاطفی و فرهنگی را فراهم می کند.» افسون زدگی جدید در هفت فصل، پیشگفتار، مقدمه و نتیجه گیری فراهم آمده است. عناوین فصول کتاب از این قرار است: سطوح متعدد آگاهی، چندگانگی فرهنگی، هویت چهل تکه، حوزه اختلاط، طیف تفسیرها، شبح سازی جهان، قاره گمشده روح. هر یک از این فصول متضمن مباحث و بخشهای متنوع و متعددی است.
0
نویسنده؛ کاوه بیات
چاپ اول؛ 1387
شمارگان؛ 2200 نسخه
ناشر؛ پردیس دانش با همکاری شرکت نشر و پژوهش شیرازه
بیژن تلیانی؛ هویت ایرانی پدیده یی کهن و دیرپاست.دگرگونی هایی اساسی که تاریخ پرفراز و نشیب این سرزمین در طول چند هزار سال شاهد آن بوده و به ویژه در این بی شمار تغییرها و تبدیل ها، ماندگاری جوهره یی از این ماهیت که هر بار، در پی پشت سر گذاشتن طولانی، به ارائه تعریفی جدید از خود موفق بوده خود گواهی است بر این دیرپایی و قدمت.
معاصر شدن و پای نهادن به عصر دولت- ملت ها یکی از آخرین آزمون ها از این نوع است که بیش از دو قرن ایران متاخر را به خود مشغول داشته است.
این نوشته به بررسی یک برهه از این توان آزمایی اختصاص دارد. دوره یی که در خلال آن ایران خود را ناگهان رودرروی سرریز مجموعه یی از تحولات ناسیونالیستی در یک کشور همسایه یافت که در این فعل و انفعال، بخشی از چیستی خود را در نفی هویت تاریخی ایران و به ویژه زیر سوال بردن هویت ملی ترک زبان های ایران جست و جو کرد.
شکل گیری این پدیده یعنی چگونگی برآمدن ناسیونالیسم ترک و مانعی که از بدو کار در وجود و آثار برجای مانده از هویت ایرانی بر سر راه خود دید از جمله مباحثی است که در فصل اول این رساله مورد بررسی قرار دارد.
واکنش اولیه ایرانیان در قبال این پدیده نیز در بخش دوم همین فصل به بحث گذاشته شده است. سرریز مجموعه یی از تحرکات ناسیونالیستی در ترکیه عثمانی در سال های مقارن با فروپاشی امپراتوری از سال های پایانی جنگ اول جهانی تا برآمدن یک جمهوری جدید در آن سامان، ایران را که خود در تلاش تبدیل به یک دولت- ملت جدید تحولات مشابهی را تجربه می کرد در معرض یک توان آزمایی جدید قرار داد، چرا که این فعل و انفعال ناسیونالیستی که می توان تحت عنوان کلی «پان ترکیسم» از آن یاد کرد بخشی از چیستی خود را در نفی هویت تاریخی ایران و به ویژه زیر سوال بردن هویت ملی ترک زبان های ایرانی جست وجو می کرد.
واکنش ایرانیان و به ویژه ایرانیان آذربایجانی در قبال این پدیده که خود در شکل گیری ناسیونالیسم ایران معاصر تاثیری دیرپا برجای نهاد از جمله دیگر مضامینی است که در این کتاب مورد بررسی قرار گرفته است.
0
نویسنده:دکتر عباس محمدی اصل
ناشر: نشر علم سال انتشار:1386 تعداد صفحات:206 تیراژ:1650 نسخه
روان شناسی اجتماعی درحدفاصل روان شناسی وجامعه شناسی قرار دارد.این علم به توصیف وتبیین "خود"در تعامل با "دیگران"می پردازد و کیفیت استمرارمناسبات آنان را پی می گیرد. ازاین رو،مطالعه پدیده هایی نظیرشخصیت ورفتاروکنش گرایش و گروفرهنگ،سرلوحه کار روان شناسی اجتماعی واقع می شود.
در این میان یکی ازمسائل عمده روانشناس اجتماعی این است که دریابد چگونه تمایلات خودپرستانه آدمی در جریان جامعه پذیری به تمایلاتی نوع دوستانه مبدل می گردد.در اینجااولا باید مشخص کرد ذهنیت تعیین کننده روابط اجتماعی انسان شامل چه عناصری است و ثانیاروابط اجتماعی انسان چگونه روی این ذهنیت اثر کرده و تمایلات آن را جهت می بخشند.
در پاسخ به چنین مسائلی است که نظریه های روان کاوی ورفتارگرایی وگشتالت،روان شناسی اجتماعی رابه روانشناسی نزدیک ترنشان می دهند.مثلا روان کاوی به توصیف وتبیین رفتارانسانی برحسب انگیزشی برآمده از ناکامی درمواجهه با جهان می پردازد که دراین میان،فرهنگ و جامعه هم نقش ناکام کننده در برابر شخصیت دارندوهم ازآن تاثیرمی پذیرند.رفتارگرایی اما انسان را موجودنیازمندمی داندکه در مواجهه با محیط ارضاءکننده یاناکام کننده این نیازها به یادگیری متوسل می شود.یادگیری نیز دراین چشم اندازعبارت است از تقویت یا تضعیف پاسخ های اکتشافی انسان در نتیجه دریافت پاداش و هزینه از برخوردبا محرک ها. بالاخره نظریه گشتالت،انسان را موجودی می داندکه بنا به ادراک خود چنان با دیگران تعامل می کند که ارگانیسم خویش را درکمترین حد تنش با محیط، منطبق و همساز گرداند. این درحالی است که خود ادراک نیز متاثر از تعامل آدمیان چونان محیط اجتماعی کنش به شمار می آید و البته این محیط هم متقابلا از ادراک تاثیر می پذیرد. بنابراین اگر روان کاوان به من ورفتارگرایان به یادگیری اعتنایی درخور دارند؛اما گشتالت گرایان به خودنگری عنایت ویژه ایی می ورزند.
ازدیگرسوروان شناسی اجتماعی اما به اتکای نظریه تعاملات نمادین به جامعه شناسی نزدیک تر می شود. از این نگره،خودزاده تعامل است و البته متقابلا همین خود برتعاملات نیز موثرواقع می گردد. دراین عرصه،فرد پس ازتولد به فرایندجامعه پذیری و نهادپذیری از طریق نقش پذیری و پایگاه پذیری وارد می شود. سپس تجارب حاصل از این فرایند،خود اورا به اتکای تعاریف ذهنی منطبق با انتظارات دیگران تکوین می بخشند.البته توزیع و دسترسی به انواع تجارب برای افرادچنان نابرابر و خاص است که این امرمی تواند نظم و قاعده رفتارفردی را توصیف و تبیین کند؛زیراهمین وضعیت است که فردرااز سایر افراد درون گروه وبرون گروه متمایز می سازد. در واقع از این حیث،خود هم می تواند رفتار راهدایت کند؛ هم برجهت گیری و استمرارتعامل موثرواقع شودوهم در مواجهه با وضعیت های گروهی و سازمانی به تعاریف جدیدی ازخویش دست یابد.
از منظر اخیر،کنش فرد وگروه تایع تعامل خودها است. تعامل خودها نیز به واسطه میانجی های ارتباطی نظیرزبان نمادین شکل می گیرد. به این ترتیب،تعاملات نمادین یه تنوع هویت ها چونان صفات کیفی خودها می ا نجامد و از انگیزه های ناهشیار بسی دورتر می ایستد و با این حال هر دوی تعامل گرایان و روان کاوان را علیرغم اتخاذ نقاط عزیمت انگیزشی متمایز نظیر گرایش و غرایز (سائق ها)،در یکسان شدن یا به عبارتی همزمانی تکوین شخصیت و محیط اجتماعی رفتاروابستگی خود به دیگران در حیطه فردیت یابی به وحدت می کشاند.
براین مبنا سازمان کتاب حاضر پس ازتاملی گذرا درطبع و غریزه و رفتار و تکانه های زیستی و انگیزش های اجتماعی؛نقش وپایگاه اجتماعی را درقالب موضع اجتماعی بر می رسد. از این حیث مشخص خواهدشد انطباق و همسازی با مواضع اجتماعی است که ساخت نقشینه اجتماعی را رقم می زند. این ساخت قاعدتا متاثر از همان جامعه پذیری است که عمدتا ازطریق نقش آفرینی حاصل می آید. در این صورت،فرد می تواند شخصیتی به دست آوردکه ازادراک وعاطفه مشحون است و شناخت هایش را سرشار ازسازگاری و ناسازگاری می کند. همین امرنیز می تواندمبنای تکوین گرایش های خوداوگردد. به علاوه همین گرایش ها قادرندجاذبه و دافعه شخصیتی را هم به وجودآورند. درهر حال اما انتقال جامعه به شخصیت از طریق زبان و یادگیری و ارتباطات صورت می گیرد و در ادامه،نهادپذیری شخص را به تکوین گروه های انسانی- اجتماعی و بر آوردن کارکردهای آنها خصوصا در شکل نخستین پیوند می زند. همچنین پویش های گروهی به اتکای عقاید عمومی سر از پویش های سازمان در می آورندوبررسی نفوذ و رهبری را درقالب تبلیغات و ایدئولوژی ضروری می سازند.در این میان البته شائبه دژکارکردهای شخصیتی- گروهی می تواند منادی بروزاختلالاتی نظیرپرخاشگری وجنگ و جنگ روان در صحنه تعاملات انسانی – اجتماعی باشد.مع هذا در مجموع فرهنگ به اتکای گره زدن شخصیت و کنش، به پایداری مناسبات اجتماعی حکم می دهد و ازاین رو،نتیجه گیری با پی گیری کتاب با پیگیری نسبت فرهنگ و شخصیت و کنش اجتماعی،ختم مقال می کند.
0
سعید فراهانى فرد
انتشارات کانون اندیشه جوان
بحث درباره پدیده فقر، شناخت عوامل و راه مبارزه با آن از زمان هاى دور مورد توجه مکتب ها، صاحبنظران و تا حدودى حکومتها بوده است. شاید به ندرت بتوان مسئله اى مانند آن یافت که در ابعاد مختلف اقتصادى، اجتماعى، فرهنگى و سیاسى یک جامعه دخالت داشته باشد.
در کتاب «نگاهى به فقر و فقرزدایى از دیدگاه اسلام»، نویسنده بر آن است ضمن پژوهشى مقایسه اى، «ماهیت فقر» و شیوه رویارویى با آن را از نظرگاه هاى مختلف مورد بررسى قرار دهد. بدین منظور، نخست فقر و انواع آن را شناسایى کرده، نگرش مکتب هاى مختلف به این پدیده را مورد بررسى قرار داده سپس براى یافتن راه هاى پیشگیرى از این بیمارى و ریشه کن ساختن آن، در پى شناسایى عوامل پیدایش آن برمى آید.
از آنجا که ریشه کن ساختن فقر در سطح کلان به بهره گیرى از روش هاى مناسب، جهت استحکام بخشیدن شالوده هاى اقتصادى و تحقق رشد و توسعه در کشور وابسته است، فصلى از این کتاب به بررسى اجمالى راهبردهاى توسعه اختصاص یافته است. این فصل، ضمن اشاره به راهبردهاى ارائه شده از سوى مکتب هاى اقتصادى، به بررسى الگوى توسعه در نظام اقتصادى اسلام مى پردازد.
بررسى علل عقب ماندگى و فقر مسلمانان و پاسخ به شبهات موجود در این زمینه عنوان فصل پایانى کتاب است که در بخشى از آن مى خوانیم: «اصولاً با توجه به اعتقاد به روزى معین، تلاش فرد هیچ گونه نقش و اثرى نخواهد داشت و بدیهى است که چنین بینشى افراد را غیر مسئول و بى تفاوت و امور تولیدى را راکد مى سازد و خمودى و بى نشاطى را در جامعه حاکم مى گرداند و در نهایت فقر را گریبانگیر جامعه مى سازد.»
کتاب «نگاهى به فقر و فقرزدایى از دیدگاه اسلام» اخیراً به چاپ دوم رسیده است.
0
این کتاب توسط آلفونسو بوررو کابال به دو زبان انگلیسی و فرانسه توسط یونسکو منتشر شده و به دست دکتر غلامعباس توسلی و دکتر رضا فاضلی ترجمه توسط انتشارات علمی به چاپ رسیده است.
استاد کابال استاد مبرز در حوزه آموزش عالی دنیا است وی در این کتاب از آغاز تا کنون دانشگاه، در چهار گوشه دنیا به بررسی دانشگاههای از ژاپن، کشور های اسلامی، آفریقا، اروپا، کانادا، آمریکا، استرالیا پرداخته و میزان توان هر یک را با دیگری مقایسه کرده و در نهایت به مقایسه و تجزیه و تحلیل نشسته است.
وی عوامل رشد دانشگاه را برشمرده و دانشگاه را همانند یک جامعه باز تعریف نموده و همانطور که سقراط در محوطه سبز با سایرین به بحث و گفتگو می پرداخت و در نهایت جام شوکران را نوشید اما امکان بحث و گفتگوی آزاد و دموکراتیک را مهیا کرد و از اوان دانشگاه با الهام گرفتن از او یک جامعه ای باز است.
استاد کابال اعتقاد دارد یکی از عوامل رشد دانشگاه در سراسر جهان امکان بحث آزاد و دموکراتیک است ما نیز به توصیه های رهبر فرزانه انقلاب که کرسی های نظریه پردازی را مطرح فرمودند باید زمینه گفتگو و مباحث علمی و آکادمیک را فراهم کرده و این بار شاهد انتقال نظریه ها از ایران به سایر کشور ها باشیم.
0
حسین ابوالحسن تنهاییهربرت بلومر متولد 7 مارس سال 1900 در میسوری آمریکاست که تحصیلات جامعه شناسی اش را در دانشگاه شیکاگو و متاثر از اندیشمندانی چون «رابرت پارک» و «جورج هربرت مید» پیگیری کرد و در نهایت به عنوان موسس گروه جامعه شناسی دانشگاه کالیفرنیا به برکلی رفت و در حیطه های مختلفی چون کنش متقابل، جامعه شناسی معرفت، تبعیض نژادی، صنعتی شدن، اعتیاد و رفتار جمعی، جنبش های اجتماعی، رفتار جنسی و... آثاری ارائه داد و بیش از همه بر جامعه شناسی خرد و مساله کنش متقابل نمادین تاکید ورزید در آن حد که در سال 1937 او اولین متفکری بود که این مفهوم را وضع کرد و در بسط مفهوم آن کوشید. وی که در سال 1987 در آمریکا درگذشت تاثیر فراوانی بر جامعه شناسی امروز جهان برجای گذاشته است.
دکتر حسین ابوالحسن تنهایی که از سال 1365 در دانشگاه های مختلف ایران به تدریس جامعه شناسی پرداخته و با تاکید بر مفاهیم و نظریاتی چون جامعه شناسی علوی و جامعه شناسی عرفانی حساسیت هایی را برانگیخته است، در سال 1981 مدرک دکترای خویش را در آمریکا و تحت نظر بلومر دریافت کرده است و مدتی را نیز به عنوان دستیار بلومر فعالیت کرده است.
وی معتقد است که بلومر به درستی در ایران شناخته نشده و نگارش مقالاتی از او درباره نقش بلومر در جامعه شناسی معرفت در راستای اصلاح همین دیدگاه ها به شمار می رود.
دکتر تنهایی به توصیه و تایید بلومر به تدریس و نگارش مباحث نظریه های جامعه شناسی پرداخته و هم اکنون عضو هیت علمی دانشگاه آزاد تهران مرکزی و آشتیان و مدیر گروه جامعه شناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی اراک می باشد.
آثار وی را می توان به چند دسته تقسیم نمود که فقط از مجموعه تخیل جامعه شناسی در بستر تاریخ به 14 کتاب اشاره می کییم.
1- جامعه شناسی نظری: مبانی ‏‎‏ًًٌٌُُ. اصول و مفاهیم.
2- جامعه شناسی دینی در شرق باستان.
3- جامعه شناسی فلسفی – دینی در غرب باستان: مطالعه ای در باب دینامیسم و تفکیک یافتگی و قشر بندی اجتماعی.
4- جامعه شناسی دینی در اسلام آغازین
5-جامعه شناسی پیشقراول در غرب باستان
6-جامعه شناسی جدید (1) تضاد گرایی و دیالکتیک گرایی
7- جامعه شناسی جدید (2) انسجام گرایی
8-جامعه شناسی جدید (4) تفسیر گرایی و پدید گرابی
9- جامعه شناسی جدید (5) انتقادی و رادیکال
10- جامعه شناسی تاریخی نظریه های متفکرین مسلمان
11- جامعه شناسی و انسان شناسی نزد عرفای مسلمان
12- جامعه شناسی معرفت
13- جامعه شناسی تصوف
14- جامعه شناسی نفسیری – عرفانی
کتاب «هربرت بلومر وکنش متقابل گرایی نمادی»شامل دو پاره است:
پاره اول تحت عنوان "درباره بلومر" شامل سه مقاله از شاگردان بلومر درباره بلومراست، که مقاله اول توسط" دکتر مینز " با عنوان «هربرت بلومر در دایره المعارف 2005 نظریه علوم اجتماعی»، مقاله دوم نیز توسط دکتر " تنهایی" با عنوان «ساختار شناسی کنش پیوسته در نظریه کنش متقابل نمادی هربرت بلومر» و مقاله سوم را "لائر و هندل" با عنوان «روش شناسی هربرت بلومر» رشته تحریر در آوردند.
پاره دوم این کتاب تحت عنوان "هربرت بلومر وکنش متقابل گرایی نمادی" شامل هفت مقاله از کتاب کنش متقابل گرایی نمادی و دو مقاله درباره کنش متقابل گرایی نمادی می باشد. این کتاب توسط انتشارات بهمن برنا منتشر شده است.
0
با مطالعه رساله (یا مجموعه جستارهای) «جامعه‌شناسی هنر» به قلم تئودور آدورنو، پی‌یر ماشری، اتین بالیبار و شارحانی چون استیون هلم لینگ، بنیامین کارسن و برایان اکانر می‌فهمیم که چگونه رژیم بی‌عیب و نقص زیباشناسی در چه جهاتی یا در چه سویه‌هایی شکست خورده است....
0
جلد چهارم از مجموعه «کتاب‌شناسی آسیب‌های اجتماعی: طلاق 4» تالیف محمدعلی کرباسی توسط نشر امیرکبیر منتشر شد. این کتابشناسی به منظور آگاهی از تحقیقات انجام‌شده در زمینه اختلالات خانواده و عوامل تاثیرگذار و عوارض آن و برای شناخت ویژگی‌ها و مختصات پاره‌‌های فرهنگی خانواده در ایران تهیه شده و تاکنون در 4 جلد موفق به معرفی بیش از 10500 عنوان کتاب، مقاله، پایان‌نامه، خبر و گزارش دولتی به زبان فارسی شده است که از لحاظ زمانی تا مهر 1386 را دربرمی‌گیرد.مولف معتقد است در جامعه جرمی به وجود نمی‌آید؛ مگر آنکه نطفه اصلی آن در خانواده شکل گرفته باشد و از آنجا که هیچ شخصی مجرم و دستبندزده به دنیا نمی‌آید و از جهتی ساختار خانواده در هر سرزمین و منطقه‌ای ویژگی‌های خاص خود را دارد که با اوضاع اقتصادی و اجتماعی جوامع دیگر متفاوت است بنابراین برای پیشگیری از جرایم گوناگون باید به مطالعات اندیشمندان سرزمین خودمان که در این کتابشناسی معرفی شده‌اند تکیه کنیم و یافته‌های آنان را مورد توجه دقیق قرار دهیم.تمام منابع معرفی شده در این کتابشناسی، یک هدف مشترک را دنبال می‌کنند و آن، پیشگیری از وقوع جرم و کج‌روی و رسیدن به جایگاهی است که اعضای جامعه احساس آرامش روانی داشته باشند و تلاش کنند این آرامش را به دیگران هم منتقل کنند.محمدعلی کرباسی همچنین معتقد است برای بهبود اوضاع جامعه و رسیدن به وضعیت مطلوب، خانواده نقطه آغازین بسیار بااهمیتی است.در این جلد از کتاب، منابعی درباره ویژگی‌های خانواده، کلیات مسائل طلاق، تاریخ طلاق، انواع طلاق، آمار طلاق، روانشناسی طلاق، جامعه شناسی طلاق، مردم‌شناسی طلاق، جمعیت‌شناسی طلاق، ادبیات طلاق، سینمای طلاق، طلاق و دین، حقوق طلاق، علل طلاق، عوارض طلاق، طلاق عاطفی، پیشگیری از طلاق و منابع و نمایه‌ها آورده شده است.جلد چهارم این کتاب‌شناسی مانند جلدهای قبلی آن به روش توصیفی و الفبایی تهیه شده و برای تهیه آن هر روز روزنامه‌های اطلاعات، قدس، جام جم، ایران و همشهری تهیه و از مطالب آن فیش‌برداری شده است.کتاب حاضر به عنوان یک اثر مرجع در 632 صفحه تنظیم شده است که انتشارات امیرکبیر آن را در شمارگان هزار نسخه به قیمت 131500 ریال منتشر کرده است.